الأكله دي لقيت الهنود جانبي في السكن بيطبخوها دايما فأحببت أشارككم بيه
الوجبه دي شهيره جدا جدا في الهند
وهم دائمين عليها ولا أعرف السبب
هل لأنهم هندوس يعبدون البقر
لا يقتربون من لحومه
مش عارف المهم
ان تصرفات الهنود هنا غريبه في الاكلات
كل يوم شطه مطبوخه ما تقدرش تشمها
الا ما تحس بحرقان رهيب
خلاف العيش الشباتي
والاثنين لابد منهم مع وجبه راس الخروف
المطلوب
راس خروف من الجزار زي ما هي بجلدها ولسانها وسنانها كمان
الطريقه كما رأيتها تماما أما م عيني
نحضر راس الخروف ونضعها على الحطب لتشتعل كما نراها في الصورة
ملحوظه الصورة التاليه ليست من تصويري
لان الرائحه ببساطه لا تطاق عند عمليه الشي ستنفر وسينفر الجيران أيضا
بعدها نأخذ راس الخروف ونضعها في دلو مملوء بالماء
وندعكها بالسلك الألومنيوم حتى تنظف تماما
من الشعر والجلد المحروق وخلافه